Om oss

Det är självklart för alla att alltid träna på retorik för att övertyga och leda excellent; leda sig själv, sitt uppdrag och andra.

Vi vill få människor mer passionerade att möta och hantera sina utmaningar.

Det finns människor som kan fängsla oss så att vi blir nyfikna, vill veta mer och gärna bidra. Det handlar om något så enkelt som att de har närvaro.

Dessa människor har utvecklat förmågan att skapa en autentisk kontakt både med sig själva och med andra människor. Genom att använda intellektet och hjärtat samtidigt är de fysiskt och mentalt närvarande i mötet. Detta är kritiska förmågor för alla som vill leda, samarbeta med, eller påverka och övertyga andra.

Att skapa en autentisk kontakt ökar dramatiskt effektiviteten och produktiviteten i organisationer. Den genuina kontakten med sig själv öppnar upp för omvärlden. Kontakten mellan människor gör arbetsplatser och hela världen till en bättre plats att verka och leva i.

Den experimentella och skapande träningen en professionell skådespelare får är den mest effektiva samt varaktiga vägen att utveckla närvaron för att också tillämpa den i vardagen.

Oavsett vilken roll du har i livet, så är förmågan att skapa den här kontakten i ditt företag, i din familj, vilken slags organisation du än tillhör, det som stärker tilliten, trovärdigheten och samarbetet. Det stödjer värderingar, stärker kulturen och ökar utan tvekan effektiviteten.

Vi hjälper dig att förstå dig själv så att du kan förstärka dina styrkor, identifiera utvecklingsområden och leva dina värderingar. Hos oss utforskar du dig själv tillsammans med ledarutvecklare & retoriktränare, i samspel med skådespelare, regissörer och röstpedagoger.

Välkommen till oss!