Projektbeskrivning

UNG & UTTRYCKSFULL

För dig som är nyutexaminerad eller har arbetat några år och vill bli säkrare på att uttrycka dig, nå fram och få andra att lyssna.

Är du nyutexaminerad och vill bli kommunikativt säkrare och tryggare?

Många som går våra program konstaterar efteråt att ”Det enda jag ångrar är att jag inte fick den här träningen tidigare”.

Genom att stärka sin självkänsla inför de utmaningar som livet erbjuder blir övergången från ungdom till vuxen både roligare och mer framgångsrik. Utmaningarna kan handla om att söka sig vidare till utbildningar eller ta sina första steg ut i karriären. Eller att helt enkelt känna sig trygg och mindre nervös i sammanhang där man behöver nå fram med sitt budskap till andra och göra ett kraftfullt och säkert intryck.

Ledarstudion erbjuder programmet Ung & Uttrycksfull för dig som är nyutexaminerad eller har arbetat några år och vill bli säkrare på att uttrycka dig, nå fram och få andra att lyssna. Målet är att kommunicera mer medvetet, effektivt och berörande genom att:

  • Stärka hela sitt uttryck tidigt i arbetslivet
  • Rusta sig för att kunna ge ett starkt positivt och äkta intryck vid exempelvis praktik- eller jobbsökande
  • Ta reda på och fundera över värderingar, drivkrafter och kommunikationsstil för att stärka den egna självkänslan, motivationen och inspirationen och minska riskerna för nervositet och osäkerhet
  • Säkerställa att det man säger, ens kroppsspråk och hur man låter hänger ihop och sänder samma budskap

För att lära känna sig själv ännu bättre ingår även Myers Briggs Type Indicator och VALUE. som är självskattningsverktyg för personlighet och värderingar.

Programmet leds av våra unikt certifierade kommunikationscoacher och röst- och rörelsepedagoger som tillsammans handleder och ger utmanande, stärkande och utvecklande feedback.

Att investera i att våra ungdomar blir säkra och trygga ser vi som en självklarhet. Vi erbjuder här möjligheten att investera i våra ungdomar för att deras resa genom livets första prövningar ska bli en positiv och trygg kommunikativ upplevelse för dem.


Jag godkänner att Ledarstudion sparar mina kontaktuppgifter i enlighet med Ledarstudions GDPR-policy:*

Omfattning:

2+2 dagar

Verktyg:

  • Myers Briggs Type Indicator
  • Values Online™
  • Sceniska verktyg

Handledare:

  • Kommunikationscoacher
  • Handledare inom röst & kroppsspråk