Vill du bidra till vår omtänksamma och utvecklande miljö i ledarhuset på Ledarstudion?

Ledarstudion
Kommunikation är nyckeln till ett framgångsrikt ledarskap och Ledarstudion erbjuder verktygen och träningsmiljön för människor som vill göra ett bestående intryck och beröra.

Programvärd
Som programvärd är du den som på ett omtänksamt och professionellt sätt välkomnar våra medarbetare och kunder. Du ansvarar för receptionen, arrangerar fikaraster och lunchbokningar, förbereder våra träningsstudior, tar fram material till våra handledare och gör det ombonat och fräscht i våra studior och foajéer på fyra plan i Vasastan.
Du har koordinerande och varierande uppgifter med många kontakter både internt och externt. Det är ofta ett högt tempo och verksamheten behöver flyta smidigt hela tiden. Du trivs med att arbeta självständigt och flexibelt, ge service och du ser där du snabbt behöver rycka in.

Din bakgrund
Vi tror att du som söker har arbetat inom service – konferensverksamhet, restaurang, hotell eller reception. Du är van att ha många bollar i luften samtidigt och trivs med ett jobb där det är fart och fläkt och ett högt arbetstempo. Du är samtidigt kvalitetsmedveten och är van och tycker om att ta ansvar för ditt arbete.

Personliga egenskaper 
Som person är du en lagspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är ansvarstagande, prestigelös, flexibel och har en hög arbetsmoral.

Välkommen att mejla din ansökan med cv till info@ledarstudion.se

Kontakta gärna Marie Molin eller Malin Hultin om du har några frågor.

08-32 71 30