Vår unika metod

Genom att förena behovet av tydlighet, självutveckling och ledarskap i näringslivet med scenens verktyg för uttryck, närvaro och framförande har vi skapat ett unikt utbildningskoncept.

Ett unikt koncept med kraftfulla metoder för bättre ledarskap och teamutveckling

När Lena Ahlström startade Ledarstudion 2002 hade hon en lång erfarenhet av arbete med ledningsfrågor i stora företag. Lena såg på nära håll hur mycket som fanns att göra, men också vilka osannolika effekter till synes enkla metoder kunde generera. Genom att förena behovet av tydlighet, självutveckling och ledarskap i näringslivet med scenens verktyg för uttryck, närvaro och framförande skapade hon ett unikt utbildningskoncept. Sedan starten har konceptet finslipats till många olika program och tjänster som erbjuder chefer och arbetsgrupper kraftfulla verktyg för att utvecklas till bättre människor, ledare och team.

Utnyttja varje tillfälle att träna ledarskap och självledarskap

Nyckeln till ökad effektivitet, högre resultat och ökad gemenskap på arbetet är kommunikation. Kommunikationen på jobbet och privat mellan kollegor, på kafferasten, julfesten och utvecklingssamtalet, men även med media och kunder. Det finns många möjligheter att verkligen nå fram till andra som tyvärr kan gå förlorade vid bristfällig kunskap om kommunikation och uttryckets kraft. Genom att träna på att se dig själv och ditt uttryck lär du dig att effektivt nå fram. På Ledarstudion ger vi dig verktygen, övningarna och förhållningssättet för en lyckad kommunikation.

Är du intresserad av att utvecklas?

All utveckling måste starta med dig. Vem är du? Vad vill du? Hur uttrycker du dig i det lilla och det stora? Alla kan utveckla sin kommunikation och sitt uttryck, både du som vill bli en storartad ledare arbetslivet och du som vill hitta ditt personliga uttryck. Vi brukar säga att du som ledare alltid står på en scen – var du än befinner dig. Omgivningen rycker i dig, förväntar sig beslut och vägledning, coachning och stöd, engagemang och tydlighet samtidigt som de bedömer dig. Dessutom ska du helst vara en skicklig estradör och naturlig kommunikatör på ett äkta, personligt och autentiskt sätt. Hur blir du det?