Feedback, storytelling eller kommunikationsträning?

Vi skräddarsyr en workshop för dig och din organisation, ni bestämmer själva vad det är ni vill träna på, och utifrån det skapar vi en lösning som ger en insikt om den personliga kommunikationens betydelse och möjlighet.

En skräddarsydd workshop kan genomföras på olika sätt. Allt utgår egentligen från dig och din organisation, och vad det är ni vill fokusera på.

Vår erfarenhet visar på att om du vill utveckla den personliga uttrycksfullheten och den kommunikativa förmågan, så är det ett arbete som måste underhållas och tränas på över ett antal dagar och en längre tid, för att uppnå varaktiga förändringar.

En workshop kan antingen planeras med målet att uppnå just en sådan beteendeförändring, men även som en insiktsskapande aktivitet. I det senare fallet får du då prova på de olika momenten och du uppnår en insikt om den personliga kommunikationens betydelse och möjlighet.

En sådan workshop kan genomföras exempelvis under en dag och involvera så många handledare som behövs. Även om det krävs längre träning för varaktig förändring är en workshop ett utmärkt sätt att skapa insikt och förståelse. Det skapar också en stark samhörighet i gruppen genom de övningar och exempel som deltagarna får genomföra och uppleva – Detta gör att en workshop inom kommunikation fungerar utmärkt för till exempel team building.

Vi arbetar alltid med minst två handledare under en workshop, där en representerar ledarutveckling och en scenspråket i form av gestaltning, röst och rörelse. Vi har kapacitet att köra så många som 5-6 grupper parallellt, så vi kan erbjuda workshops för relativt stora möten/organisationer.

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss för att hitta ett upplägg som passar just er!






    Omfattning

    Från 1 halvdag och uppåt beroende på syfte och önskemål

    Verktyg

    • Myers Briggs Type Indicator
    • Values Online™

    Handledare

    • Ledarutvecklare
    • Handledare inom röst- och kroppsspråk