OM OSS

På Ledarstudion skapar vi den miljö som behövs för att du ska kunna utforska dig själv.

Hos oss får du insikt om det som andra ser och hör, det du själv kanske inte är lika medveten om. När du finner din potential och stärker dina kommunikativa färdigheter kommer du att ha mycket bättre möten med människor. Vi utmanar dig i olika situationer för att du ska kunna utforska dig själv och känna dig uppskattad.  

En mycket bred kompetens med certifierade ledar­utvecklare, kommunikationstränare, kroppsspråks- och röstpedagoger, skådespelare och regissörer är vårt signum. Hos oss får du de rätta och kraftfulla verktygen för just dina utmaningar!

Du kommer att känna dig säker när du vet att de som lyssnar på dig uppfattar dig på det sätt som du önskar. Det gör att de kommer att minnas både dig och det du vill.

Det är du som ska utvecklas och därför säkerställer vi att träningen handlar om dig! 

FOKUS PÅ TRE STRATEGISKA UTVECKLINGSOMRÅDEN

För att på bästa sätt möjliggöra självutveckling använder vi scenens verktyg för närvaro, angelägenhet och uttrycksfullhet.

NÄRVARO är att vara i stunden och både ha kontakt med sig själv och de man interagerar med. Kommunikativ excellens uppstår när man har inre och yttre närvaro, och där är empatin den viktigaste bestånds¬delen. Alla kan utveckla sin förmåga att sätta sig in i en annan persons situation och känsla.

ANGELÄGENHET handlar om att fokusera på det som är viktigast och mest intressant. Angelägenheten uppstår när man lyckas kommunicera detta i kombination med en tydlig vilja och att något behöver göras med lite brådska.