Ledarhuset

I hjärtat av Vasastan, precis bredvid Vasaparken ligger Ledarstudions lokaler, eller Ledarhuset, som vi kallar det.

När Ledarstudion startade hade vi endast en liten del i huset, med några skrivbord och en liten scen. Under åren har vi vuxit, och idag har vi totalt 1000 kvm på alla husets fyra våningsplan.

Ledarhuset har bland annat 8 st sceniskt utrustade studior för programverksamhet och handledning, 5 st fullt utrustade kök, konferensrum, mötesrum och kontor. På innergården finns det en lummig uteplats, och uppe på taket en stor terrass med utsikt över hustaken i Vasastan.

Ledarstudion erbjuder utöver öppna program och workshops i samverkan med kunden att designa och skräddarsy ledarkonferenser. Vi kan bistå med att agera som moderator, panelledare eller föredragshållare.

Konferenser med upp till 160 personer kan genomföras i Ledarstudions sceniskt utrustade studior Black Box och Studio X och med fördel på övriga tre våningar.

Hos Ledarstudion finner du allt från den individuella handledningen för talängslan till den skräddarsydda lösningen för en kulturförändring i din organisation. Med våra certifierade ledarutvecklare samt röst-, rörelse- och scenspråkshandledare hittar vi rätt lösning för både dig, din grupp och ditt företag.

I Ledarhuset kan du känna dig som hemma.

Varmt välkommen till oss på Hälsingegatan 2!