VÅR VÄRDEGRUND

Allting spelar roll. Våra kunder är högmotiverade att bli bättre på kommunikation och är angelägna att lära känna sig själva och förstå andra bättre.

Omtanke

För att våga lita på varandra måste det finnas modet att öppna sig. När du gör det inser du snart att du inte är ensam om dina tankar och känslor. Andra känner kanske precis som du eller också har de andra föreställningar och tankar som hindrar dem. Glädjen uppstår i igenkänningen, i sympatin men framför allt i känslan av du bemästrar dina hinder. Du vågar och det känns bra. På Ledarstudion är det bara våra erfarna handledare som ger feedback och kommentarer. Här finns ingen kritik bara stöd och utmaningar.

Kvalitet

Allting spelar roll. Våra kunder är högmotiverade att bli bättre på kommunikation och är angelägna att lära känna sig själva och förstå andra bättre. Vårt unika och sedan länge beprövade utbildningskoncept innehåller kraftfulla metoder och verktyg som fungerar. Men utan våra certifierade handledare hade inget fungerat. Det är alltid två handledare på varje öppet program och en liten motiverad grupp som tillsammans utforskar och utvecklar sina färdigheter. Allt sker i en hemliknande miljö med lugn och avspänd atmosfär. Det finns gott om plats i våra studior och du är i trygga men krävande händer. Du är här för att utvecklas.

Mod

Du är här för att utforska dig själv och för att finna din potential och skapa resultat. Det finns en plan för vad du kan uppnå i varje program. Här går det inte att gömma sig längst bak i klassen. Alla är mitt i centrum på vår scen. Några av Sveriges främsta ledare har gått Ledarstudion och flera ingår i vårt Advisory Board. Här tränar de som satsar på att nå högre och bli bättre. Men det är inget höghöjdsläger. Du behöver viljan, modet och vår omtanke att utvecklas som människa och teamspelare. Det handlar om konsten att leda dig själv och andra. Det finns inga genvägar eller quick fix. Du hittar din dolda potential när du får verktyg, övningar och nya förhållningssätt. Det har du nytta av hela livet. Vi lovar att ge dig mycket omtanke, uppskattning och bekräftelse.