Projektbeskrivning

FÖREDRAG

Vi erbjuder interaktiva föredrag om den personliga uttrycksfullheten och förmågan att utveckla en storartad kommunikationsstil.

Letar ni efter föredragshållare, moderator eller panelledare inför er konferens?

Vi erbjuder interaktiva föredrag om hur människor kan utveckla och träna sin förmåga att bli mer intressanta och inspirerande genom den personliga uttrycksfullheten. Vi ger exempel på hur ledarskap och scenspråk kan förenas för att skapa en starkare företagskultur genom att använda sig själv som exempel på hur mod, öppenhet och tillit byggs upp.
Alla effektiva kulturer har grupper som är smarta, som bygger en social lyhördhet och som har en mycket stark trygghet.

Ledarskap och scenspråk

När vi håller föredrag rekommenderar vi att en ledarutvecklare och en skådespelare från Ledarstudion samverkar på scenen i presentationen. De representerar två olika professioner inom kommunikation, ledarskap och scenspråk. De skapar interaktiva övningar där den sceniska närvaron och förmågan att skapa kontakt och nå ut inte bara blir en teoretisk reflektion utan en upplevelsebaserad insikt som publiken får pröva på och se det ske.

Moderator och panelledare

Vi erbjuder också möjligheten att ha en av våra handledare som moderator under hela konferensen eller som panelledare under vissa avsnitt.

Vi har i vår certifierade roll förmågan att utforska och skapa insikter som andra kan lära av och göra användbara i vardagen. Färdighetsträning är vårt signum.

Scenisk utrustade lokaler

Vi har platsen för er konferens. Om ni arrangerar er konferens hos oss kan ni hyra Ledarstudion scenisk utrustade studior som rymmer från 40 till 200 personer.
Ledarhuset har fyra våningar med den största i bottenplanet och ytterligare sex studior på tre etage. Här kan alla samlas och delas upp i grupper för samtal och träning.

Välkommen att höra av er så skräddarsyr vi en lösning för mindre och större grupper.


Jag godkänner att Ledarstudion sparar mina kontaktuppgifter i enlighet med Ledarstudions GDPR-policy:*