ABROAD

Ledarstudion erbjuder inte bara träning i Sverige – vi tar oss dit du vill!

Hur jobbar vi utomlands?

Intresset för och kunskapen om interkulturella relationer har Ledarstudions grundare och vd, Lena Ahlström, med sig från sin tid som ansvarig för detta på SAS.  Ledarstudions vision, att skapa en bättre värld där människor förstår och berör varandra, är en stark drivkraft – så det har alltid varit en självklarhet att arbeta utomlands.

Ledarstudion har återkommande arbetat med olika företag runt om i världen. Program, workshops och event har anordnats i alla skandinaviska länder, Italien, Österrike, Storbritannien, Kroatien, Spanien, på Malta och i USA där vi varit i Houston, Washington, New York, Seattle, San Antonio och San Francisco. Ledarstudion har till och med handledare utomlands – en i New York och en i Schweiz!

Arbetsspråket utomlands är engelska (eller svenska) och kan vid önskemål även hålla utbildningar på tyska. Vi jobbar alltid i par med minst en ledarutvecklare och en röst-, rörelse- och scenspråkshandledare. Vid behov har vi möjlighet att skicka ett flertal handledare på större uppdrag.

Kommer ni till oss eller kommer vi till er?

Det är upp till er! Hör gärna av dig till oss för att diskutera möjligheten att ta med träningen från Ledarstudion utomlands. Kanske planerar ni ett stort event för alla anställda inom den globala organisationen? Kanske ska ni samarbeta över landgränser? Vi erbjuder enstaka eller återkommande träning för dig, din grupp och din organisation. Vi tar med oss handledare, verktyg, övningar och förhållningssätt.

Välkommen till Ledarstudion – även utomlands!


  Vilka länder har vi varit i?
  2002-2018

  Workshops med AccountIt i Köpenhamn

  Nordea har grupper i Finland som vi tränar

  Ledarstudion åker ner till Monza, Italien, för individuell handledning för 4 personer under 2 dagar

  Event med Netlight där 550 medarbetare flögs ner till en kroatisk ö, Obonjan, för workshops med Ledarstudion under en helg.

  Workshop med en grupp från Betsson, 2 dagar för 10 personer

  Individuell handledning för en högt uppsatt chef på ett stort bolag.

  Event med Netlight där alla 650 medarbetare kom ner till en andalusisk öken för workshops med Ledarstudion under en helg.

  Ledarstudion får första uppdragen i Storbritannien med Skanska.

  I Houston har vi arbetat ett flertal gånger med Skanska – både som grupper och med individuell handledning inför stora konferenser

  Vi jobbade med Ericsson på deras säte i Kalifornien.

  I en New York har vi jobbat med flera olika grupper inom AstraZeneca. Ledarstudion har även en handledare bosatt i New York som åker ut till individuell handledning och coachning till olika delar av USA.

  I San Antonio, Texas, har vi arbetat ett flertal gånger med Skanska – både som grupper och med individuell handledning inför stora konferenser

  I Seattle har vi arbetat ett flertal gånger med Skanska – både som grupper och med individuell handledning inför stora konferenser

  I en del av Washington som heter Gaithersburg har vi jobbat med flera olika grupper inom AstraZeneca.

  Ledarstudion åker ner till Meda i Österrike för workshops