Projektbeskrivning

DET INTEGRERADE LEDARSKAPET

Vårt längsta och mest omfattande program, exklusivt för dig som är ledare på senior nivå.

Det Integrerade Ledarskapet är Ledarstudions mest exklusiva och omfattande program som sträcker sig över ett helt år och riktar sig till dig som är en ledare på  senior nivå.

Vårt mål är att du alltid ska upplevas som informativ, intressant och inspirerande. Minska låsta mönster och eventuella egna kommunikativa obehag.

Vi skickar gärna datumförslag för programmet till dig, klicka här så hör vi av oss!

Ledarskap är kommunikation

Här får du utveckla ett kommunikativt ledarskap som ger mening, inspiration och sammanhang i omvärlden och som stimulerar till människors motivation och drivkraft. Du får träna på och utveckla din förmåga att kommunicera genom ett värderingsstyrt ledarskap, att skapa en stark företagskultur, förstå berättarkonsten och hur du kan arbeta med kreativt visions- och strategiarbete.

Berör andra med ditt ledarskap

Träna din personliga kommunikationsstil, uttrycksfullhet, angelägenhetsgrad och förmågan att skapa kontakt och trovärdighet genom en tydlig närvaro. Vi brukar säga att folk inte så lätt kommer ihåg vad du säger, men de minns vilken känsla du skapar hos dem.

Som deltagare får du träna med våra unikt certifierade ledarutvecklare, röst- och rörelsepedagoger samt några av Sveriges främsta skådespelare som tillsammans handleder och förser dig med utmanande och uppskattande feedback genom alla övningar.

Personlig handledning på arbetet

I Det Integrerade Ledarskapet får du träna här i våra sceniskt utrustade studior i en liten exklusiv grupp. Du får även individuell handledning av våra ledarutvecklare och scenspråkshandledare.

Den individuella handledningen sker både här i huset på Hälsingegatan och på din arbetsplats. Vi gör detta för att se ditt retoriska uttryck i alla slags möten, personliga samtal till stora samlingar, både internt, externt och i etermedia. På så sätt kan vi se till att du får ut det mesta av din kommunikationsträning.


Jag godkänner att Ledarstudion sparar mina kontaktuppgifter i enlighet med Ledarstudions GDPR-policy:*

Omfattning:

14 träningstillfällen över 12 månader.

Verktyg:

  • Myers Briggs Type Indicator
  • Values Online™

Handledare:

Ledarutvecklare samt handledare inom röst & scenframställning.