I år firar Mats och jag vår 10:e höstlunch. Han gick Det Storartade Ledarskapet 2005, för 14 år sedan, som jag körde med bl.a. Reine Brynolfsson och har varit en av våra mest trogna deltagare på nästan alla våra fester, Sommar- och Jul-AW

Storytelling, Indecaps utmaningar och Ledarstudions utveckling fördjupade vi oss i den här gången. Varje sommar bjuder Mats Lagerqvist, deras VD, mig på lunch för att vi vill höra vad som händer i våra respektive världar.

Indecaps affärsidé är att lotsa investerarna till de bästa fondvalen och löpande anpassa placeringarna till rådande marknadsförutsättningar.

Vi pratade om hur fantastiskt det är när någon berättar en historia som berör och där man känner igen sig och kanske till och med känner sig riktigt drabbad. Storytelling är ett mäktigt verktyg för att bygga relation, sälja sina budskap och tjänster, tydliggöra sin roll och bygga sitt etos. Men det kräver en brutal förmåga att använda sig själv, att ha modet och sårbarheten att lyfta fram både sitt privata och professionella jag.

Självklart blev det lite privat snack också, om livet och relationer. Det är alltid roligt och spännande det gör våra luncher så personliga och  inspirerande.

Tack igen Mats för alla dina goda råd och frågor som väcker mina tankar.

Jag mejlar dig ett upplägg på en dags träning i Storytelling!

Lena Ahlström
VD & grundare, Ledarstudion