Hur säkerställer du att alla dina medarbetare känner sig trygga, sedda och lyssnade på?

Grupper där människor är snälla mot varandra skapar så mycket bättre resultat. Det bygger på att man känner varandra på riktigt.

Alla dina medarbetare är olika, förstås. De har olika behov, drivkrafter och sätt att kommunicera. När du har verktygen för att kunna möta dina olika medarbetare där de står, har du också verktygen för att få till ett så effektivt samarbete som möjligt.

I Det Personliga Ledarskapet får du bland annat coachning och verktyg för att kunna bemöta olika kommunikationsstilar. Dessutom får du träna på svåra samtal och göra dilemma-case med våra skådespelare. Vi provar olika verktyg där du får upptäcka egenskaper och potential du just nu inte vet att du besitter.

Har du ett ledaransvar, formellt eller informellt, och vill stärka förmågan att påverka andra människor?

Vill du bli bättre på att förstå och bemöta andra i ditt ledarskap?

Eftersom vi alltid utgår från dina individuella behov, kommer du känna dig säkrare i ditt ledarskap, oavsett var du står just nu.

Lena Ahlström

VD & grundare

Programmet riktar sig till dig som gått Det Personliga Uttrycket eller i annan form tränat på Ledarstudion under minst 3 dagar. Klicka på knappen nedan för mer info, eller kontakta oss på info@ledarstudion.se.

Välkommen!