Ledare står alltid på en scen. Konferensrummet, hissen och korridoren är en scen.

En skådespelare använder sina privata erfarenheter på scen för att skapa rätt känsla. Det är då det känns trovärdigt. Vi vet hur vi kan lära av det för att bli autentiska ledare.

Att vara ledare handlar inte heller om att vara någon annan. Du är fortfarande du, och på Ledarstudion tror vi på ett ledarskap där du vågar visa din privata sida. Det handlar förstås inte om att du ska göra avkall på din professionalitet, utan om att verkligen nå fram till dina medarbetare genom att vara autentisk.

Risken är annars att personen upplevs ytlig och har lämnat allt personligt någon annanstans. Skillnaden ligger i om ledaren känner sig säker i sitt ledarskap eller inte. En trygg person sänder trovärdighet och tillit.

Har du ett ledaransvar, formellt eller informellt, och vill påverka andra människor? Vill du känna dig tryggare i ditt ledarskap?

I Det Personliga Ledarskapet får du utforska vem du är och vill vara som ledare.

Vi gör övningar och provar olika verktyg där du får upptäcka egenskaper och potential du just nu inte vet att du besitter.

Eftersom vi alltid utgår från dina individuella behov, kommer du känna dig tryggare i ditt ledarskap, oavsett var du står just nu.

Lena Ahlström

VD & grundare

Programmet riktar sig till dig som gått Det Personliga Uttrycket eller i annan form tränat på Ledarstudion under minst 3 dagar. Klicka på knappen nedan för mer info, eller kontakta oss på info@ledarstudion.se.