Pär är initiativtagare till och ledare för Glada Hudik-teatern.

”En teater där utvecklingsstörda och normalstörda agerar tillsammans på scenen”.

”Jag kommer berätta roliga historier, sorgliga historier och helt fantastiska historier. Glada Hudik har varit viktigt för mig för att jag får utlopp för det jag tycker är roligt, får jobba med människor som tycker om mig oavsett hur det går och att jag får chansen att leva mitt liv på högsta volym varje dag”.

Förutom utsålda Sverige-turnéer med ”Elvis” och ”Trollkarlen från Oz” innehåller Glada Hudik-teaterns resa bland annat framträdanden i New York, långfilmen ”Hur många lingon finns det i världen?” och den folkkära reklamfilmskaraktären ICA-Jerry.

Pär har också skrivit boken I huvudet på en normalstörd och är flerfaldigt belönad för sina ledaregenskaper.

Datum: Fredag 13 maj

Tid: 8.00-09.30 (Frukost serveras från 7.30)

Plats: Ledarstudion, Hälsingegatan 2 i Stockholm

Anmäl dig här: