Ja, det går att stänga av video och ljud, sätta på kaffemaskinen, kanske ringa ett samtal eller gå på toaletten. I värsta fall kanske du tror att du kan närvara i två möten samtidigt. Många ser kanske det som en möjlighet, men hur överlever kommunikationen och ledarskapet?

 
Beteenden som aldrig skulle accepteras i fysiska möten har plötsligt blivit accepterade i den digitala miljön. Hur närvarande blir du i mötet? Vad missar du? Hur håller du igång din energi? Når du fram utan att ditt så viktiga kroppsspråk blir begränsat synligt. Syns du överhuvudtaget, eller lägger den vackra solen utanför ditt ansikte i skugga?
 
Medvetenhet om hur du uppfattas är viktig i vanlig kommunikation IRL, den är inte mindre viktig digitalt. Men plötsligt finns det nya fällor, nya utmaningar som kan stjälpa ditt ledarskap, din presentation, din säljpitch eller ditt samtal. Detta kan vi hjälpa dig med och har verktyg för.  
 
Vi är stolta att berätta att Ledarstudion nu har möjlighet att göra det mesta digitalt. Vi kan genomföra generell kommunikationsträning, som är oberoende av kanal, också i en digital form. I en lite annorlunda form, men med ett gott resultat. Vi kan dessutom verkligen hjälpa alla som brottas med den nya situationen att kommunicera digitalt. Vad fungerar bra, vad fungerar mindre bra. Och ni som redan före Corona arbetat mycket med digitala möten tycker kanske att ni kan det här. Men vi ser, och vi tror att ni är många som ser, att många har ett oreflekterat förhållningssätt till digital kommunikation.

Vi har utvecklat, testat och genomfört våra traditionellt fysiska utbildningar digitalt. Det har krävt att alla övningar som gjorts fysiskt måste anpassas efter andra förutsättningar. Det har krävt investeringar i två studios med möjligheter för bra ljud och ett varierat bildspråk genom multipla kameror för att kunna arbeta bra pedagogiskt. Det har krävt ett omfattande lärande av oss. Vi startade denna investering redan under våren 2020

Så tveka inte att höra av dig till oss. Vi kan erbjuda digital coaching, kommunikationsträning och teamutveckling. Ring eller maila. Välkommen på en digital kommunikationsresa!

Ledarstudion kommunikationsdesigners