Framgångsrika ledare har hittat sitt personliga uttryck, sin kommunikationsstil och de upplevs därför som trovärdiga och inspirerande. De når ut.

Förmågan att nå ut bygger på kunskap, vilja och förmåga. Det är något alla kan utveckla.

Detta är Ledarstudions unika mission och ambition. Vi erbjuder inte teoretiska kurser utan träningsbaserade program för att våra kunder ska utvecklas som ledare och nå ut. Nu söker vi dig som vill hjälpa andra att nå ut.

Vi utvecklar individer och grupper med vårt träningskoncept UFT®, Utforskande FärdighetsTräning. Det består av verktyg, metoder och övningar som leder till ett utvecklat förhållningssätt i din kommunikation, oavsett situation, sammanhang och utmaning.

Vår kärna är en pedagogisk feedbackmodell, en scenisk träningsmiljö och ett certifieringsprogram för alla handledare – koncept, kontext och kompetens.

Ledarstudion växer och nu söker vi dig som genom våra värderingar omtanke, kvalitet och mod vill utveckla våra kunders förmåga att nå ut och bli bättre att kommunicera.

  • Du har arbetat med utveckling av individer och grupper. Du är erfaren i att leda processer.
  • Du har dokumenterad erfarenhet av tjänsteförsäljning. Nyfikenhet på kundens kommersiella situation är viktigt och förmåga att skapa värde med kunden.
  • Du har förstått betydelsen av kommunikation i ett framgångsrikt ledarskap och vikten av att träna kommunikation
  • Du är en person med god självkänsla och har lätt för att få kontakt och bygga relationer
  • Du har egen erfarenhet av att leda, själv deltagit i ledarutbildningar och brinner för att lära ut ledarskap för dig själv och andra
  • Du har god pedagogisk förmåga och troligtvis gått coachutbildning och är en van handledare.

Mejla ditt intresse med CV snarast till marie.molin@ledarstudion.se
Dela gärna eller tipsa dem du tror skulle passa perfekt för detta uppdrag.