Det är knäpptyst och total koncentration i studion då 16 kollegor sitter och lyssnar på vår praktikant Caroline Pehrson. Praktiken lider mot sitt slut och hon presenterar sitt projektarbete på Ledarstudions vintermöte.

Alla relationer har ett första möte.
”Jag ser Caroline första gången på en vit strand, iklädd en blå sari. Vi har turen att hamna vid samma lunchbord och jag frågar vem hon är. Just nu gör hon färdig sin kandidatexamen i Arbetsvetarprogrammet på Göteborgs Universitet och söker en praktikplats.”  Det här var i höstas.

Vi tar egentligen inte emot praktikanter, det är ett så stort ansvar att hitta meningsfulla och lämpliga uppgifter. Men intrycket av Caroline biter sig fast i mig. Efter samtal med några kollegor bestämmer vi oss för att ta emot Caroline.

Vilket klokt beslut!

Vi har haft den stora förmånen att få lära känna en otroligt behaglig, ödmjuk, klok och mycket intelligent kvinna.

Carolines projekt, en omvärldsundersökning visavi kommunikationsträning och ledningsutveckling visar bl.a. vilken effekt en hemsida har på besökaren, första intrycket. Den har gett oss ovärderliga insikter och överstigit våra högsta förväntningar.

Caroline har förutom projektet deltagit i många möten i vår verksamhet, gått programmet Det Personliga Uttrycket och bidragit i administrativa sysslor. Jag ville att hon skulle känna sig som en i gänget och uppleva vardagen i ett litet entreprenörsföretag.

Jag är så glad att Caroline varit hos oss i 8 veckor och jag önskar henne all lycka och framgång i livet. Vi lär hålla kontakt. <3

Nästa vecka kommer en intervju med Caroline.

Lena Ahlström
VD & grundare, Ledarstudion

Värderingsträdet som smycke är en symbol vi ger till särskilda vänner till Ledarstudion.