Stormen slet hårt i mannens kläder som han höll ännu hårdare i. Solen började i stället värma upp mannen och han blev svettig och tog av sig mössan och kappan helt frivilligt. 
Solen med sin värme vann över vindens raseri! 
 Vi kan aldrig tvinga en människa till att förändra sig men vi vet att alla längtar efter utveckling. Berättelsen kom från ett internt digitalt morgonmöte där ledordet var framgång. Kollegan med citatet från sagan om Nordanvinden och Solen drog slutsatsen att när vi värmer upp våra deltagare med vänligt utmanande frågor, visar vår nyfikenhet och uppskattning så leder det oavkortat till framgång i deltagarens utveckling.
Framgång gav många associationer som utgång, landgång eller balansgång. Alla olika vägar för att lyckas med sitt uppdrag. Ordet ger också tanken att gå framåt, eller om man tänker motsatsen motgång, att gå bakåt. Då kanske man väljer att gå åt sidan eller att hitta andra vägar för att nå ett mål. Det fick mig att tänka att det är i motvinden draken lyfter. Då får vi kreativitet och bärkraft att hitta nya vägar. Att visa vägen utan att stå i vägen är en av våra viktigaste deviser.
Ett beprövat sätt att ge värme, att skapa nyfikenhet, att utveckla denna kunskap är en mycket lyckad företagskonferens. Oavsett om den kommer ske IRL eller digitalt kräver den förberedelse och ett varmt och professionellt genomförande.

Visst vill ni få framgång med en företagskonferens i vår eller i höst?  Vi erbjuder stöd inom tre områden. Välj ett eller flera.

  1. Att ta fram och designa ett innehåll som skapar kommunikation och stärker era relationer. Vi sätter verksamhetens utmaningar i fokus som ska vara kreativt och ge engagemang, utveckling och uppskattning.
  2. Att träna alla att framföra och leda de olika passen och processerna i konsten att övertyga och vara inspirerande och autentiska.
  3. Ni väljer det digitala formatet eller fysisk närvaro. Vi inreder vår stora Studio X eller Black Box med ert företags profilprogram. Studion är tekniskt designad för att göra en konferens digitalt  som sänds över hela Sverige eller varför inte hela världen. Bottenvåningen med sina två stora studior.

Ni kan lämna kvar ert profilprogram och enkelt och effektivt göra återkommande inspirerande sändningar till hela er personal. Vi är till ert stöd.

Välkommen att höra av dig för ett förutsättningslöst samtal.

Lena Ahlström
VD & grundare, Ledarstudion