I år fyller Ledarstudion 15 framgångsrika år! Detta firade vi på två sätt, dels bjöd vi in de som betytt extra mycket för Ledarstudion till en exklusiv fest, dels anordnade vi öppet hus för de som inte tränat hos oss tidigare. Här är lite om festen och många härliga bilder!

Temat under kvällen var “tackfest” då vi ville uppmärksamma alla människor som bidragit extra mycket till vår framgång. Omtanke är den mest grundläggande värderingen och ryggraden i  Ledarstudions verksamhet. Den var den röda tråden genom hela festen som var designad som en upplevelse i tre akter.
Lena inledde i Black Box och berättade om hur värderingen omtanke grundades under hennes tonår och hur hon fått idén till verksamheten och varifrån modet och inspirationen att driva upp företag kommer ifrån.
Alla gäster fick i  sitt placeringskuvert vid middagen, som intogs i  fyra studior, ett pärlarmband med OMTANKE. Vi vet att när vi visar omtanke om alla och allt runtomkring oss blir det hög kvalitet och vi får mycket goda resultat. Vi lanserade också ett stipendium till Jan Stenbergs ära som ett tack för det fina engagemang han gav Lena som mentor och som ordförande i Ledarstudions referensgrupp.
Dessert och mer underhållning fortsatte  efter middagen nere i Black Box och Studio X igen.

Vi hade ett Thank You Corner, för stöd till Childhoods Thank You-samarbete med Spotify. Där skänker Carlson Family Foundation 5 dollar till Childhood varje gång någon skickar en låt till en person som gjort barndomen bättre. Under vår festkväll fick alla önska en låt och skicka en hälsning till någon som de ville tacka. Vi donerade 50 kr per hälsning till Childhoods fantastiska arbete för allas rätt till en barndom fri från sexuella övergrepp och våld.

Kvällens underhållning var i toppklass: Maria Johansson – pianist, John Lundvik & Linda Pritcher sjöng och spelade, Base23 hade dansuppvisning och Stephen Simmonds dj:ade natten lång!
Vår Photo Booth var välbesökt – se några bilder nedan – det höjde verkligen stämningen på festen.

De sista gästerna lämnade 15-årspartyt efter en musik-quiz vid 05-tiden, och det måste ju ses som ett gott betyg…

Fastnade du på bild eller känner du kanske någon som gjorde det?

Mingel, tal, underhållning & fest

Röda mattan

Thank You Corner, 3-rättersmiddag & massor av omtanke

Litet axplock från Photo Boothen