Alla älskar autentiska och inspirerande ledare. Vill du bli en av dem?
Vi har det utforskande konceptet UFT©.

 

Du som har gått vårt program Det Personliga Uttrycket, har hos oss arbetat med att leda dig själv, dvs. hitta din kommunikationsstil, dina värderingar och fått träna på kommunikation för att leda ditt uppdrag.

Nu erbjuder vi dig en unik möjlighet att träna på att leda andra i programmet Det Personliga Ledarskapet.

 

 

På Ledarstudion pratar vi inte bara om teorier, vi tränar på att utöva ledarskap. I snart 20 år har vi utforskat och coachat ledare på strategisk nivå till att inte bara förmedla ett intressant budskap utan också skapa den rätta känslan som människor minns. De får verktyg och metoder för att utöva ett autentiskt inspirerande ledarskap och stärka kulturen, dvs. teamkänsla, värderingar, motivation, förståelse, målsättande, feedback, beslutsfattande, kreativitet, konfliktlösning och problemlösning. De tränar dessutom på svåra samtal samt ökar sin lyhördhet och handlingskraft.

Det här ska du, som vill stärka ditt autentiska ledarskap, också få utforska och träna på i Det Personliga Ledarskapet.

Vi erbjuder dig ett praktiskt ledarskapsprogram på 2+2 dagar, med en ledarutvecklare och en scenspråkshandledare, små grupper och dessutom handledning av ännu fler experter i speciella moment i våra sceniskt utrustade studior, i hjärtat av Vasastan. Två grupper startar redan i nov/dec. och flera nästa år.

Varmt välkommen att kontakta oss!