Nu har vi haft premiär för vårt nya program Det Personliga Ledarskapet med jättefin feedback från deltagarna!

Det kändes kul att bli utmanad igen, att få ta nästa steg och att göra det på en trygg plats där man vågar ta ut svängarna. Dessutom värdefullt att få jobba med konflikthantering och på olika sätt få en tydligare bild av hur både en själv och andra fungerar. Det var några av reflektionerna.

Förmågan att kunna se och förstå sina medarbetare, vad var och en behöver för att komma till sin rätt i teamet, är en viktig nyckel till ett autentiskt och inspirerande ledarskap. Som ledare sätter du tonen för hur ni kommunicerar, bemöter varandra och därmed hur trygga teammedlemmarna känner sig. Så, vem är du som ledare?

Du som har gått vårt program Det Personliga Uttrycket, har hos oss arbetat med att leda dig själv, dvs. hitta ditt uttryck, dina värderingar och fått träna på kommunikation för att leda ditt uppdrag.
I programmet Det Personliga Ledarskapet erbjuder vi dig en unik möjlighet att träna på att leda andra utifrån din egen stil och hur människor uppfattar dig.

2+2 dagar med en ledarutvecklare och en scenspråkshandledare, små grupper och dessutom handledning av ännu fler experter i speciella moment i våra sceniskt utrustade studior, i hjärtat av Vasastan.

Varmt välkommen att höra av dig!
Lena Ahlström, VD & grundare