Det är nu och här det händer!
Organisationer och ledarskap står ständigt inför nya utmaningar och då behövs en ny typ av ledarskap. Människor måste få vara människor även när de är en del av en organisation. Erik Ringertz och Fredrik Emdén har i sin nya bok Harder, Better, Faster, Stronger, fångat de bärande principerna för det ledarskap Netlight använder och som Ledarstudion utbildar i.

Vi välkomnar er till författarsamtal och ledarskapsdiskussion om ett ovanligt men mycket mänskligt och framgångsrikt ledarskap här hos oss på Ledarstudion.

Ledarskap handlar om samtal. Boken bjuder inte på svar, utan inbjuder till reflektion och diskussion, vi vänder och vrider på resonemangen och får ta del av spännander tankar från:

Erik Ringertz, författare och vd Netlight, har uppmärksammats för sina visioner om ett mer humant och naturligt sätt att driva företag. Han har fått utmärkelserna Årets Chef 2014, Årets vd 2016 och Årets mångfaldsledare 2017.

Fredrik Emdén, journalist med inriktning mot ledarskap och organisationsutveckling och bland annat författare till boken Heppologi – en bok om värderingar och ett kärleksfullt ledarskap.

Lena Ahlström, grundare av Ledarstudion, tidigare Vice VD på Swedbank och ansvarig för SAS koncernens ledarutveckling.

Alf Rehn, Professor i innovation, design och ledarskap vid Syddansk Universitet, sitter i flera styrelser, författare och strategisk rådgivare.

Ulf Skarin, creative director och tidigare chefredaktör på Veckans Affärer, driver en podcast där han varje dag äter lunch med en person som gör skillnad och skapar det nya näringslivet.

Tuva Palm, strategisk tech-rådgivare och styrelseproffs, tidigare teknikchef på Nordnet och Klarna.

Petra Trobäck, förändringsledare och affärs- och varumärkesutveckling, IKEA.

Lisa Gunnarsson, Nordenchef Linkedin, tidigare Country Manager för Sverige på CEB och fullmäktige i Stockholms Handelskammare.

Det kommer bjudas på mat och dryck under evenemanget.

Datum
Torsdagen den 6 september
Tid
16.30 – 21:00
Plats
Hälsingegatan 2, Stockholm.

Välkommen – först till kvarn gäller, antalet platser är begränsat!